Jídelna

Provozní řád školní jídelny pro strávníky

1. Výdejní doba

svačina: 9 hod
oběd: 12 hod
svačina: 15 hod

2. Placení stravného – převodem na účet
Ceny stravného za 1 den:

děti do 6 let:
celodenní stravování (svačina, oběd svačina): 47 Kč
polodenní stravování (svačina, oběd): 39 Kč

děti 7 let:    
celodenní stravování (svačina, oběd svačina): 50 Kč
polodenní stravování (svačina, oběd): 42 Kč

(Dítě dosáhne věku 7let od 1.9. do 31.8. daného školního roku)

3. Termín placení

na účet školy: 127 839 399 / 0800 do 25. dne v měsíci (platba na následující měsíc)
specifický symbol: 32441
variabilní symbol: 41…(obdržíte na začátku roku u vedoucí školní jídelny nebo vedoucí učitelky)

4. Způsob odhlašování stravného

osobně nebo telefonicky na tel. č.: 235 513 122, 737 734 623 nebo u ved. školní jídelny na tel.: 235 513 118 a to pouze do 8,00 hod. Pouze první den nepřítomnosti dítěte lze oběd vyzvednout od 11,30 do 12 hod. v kuchyni školy.

Další části řádu

5. Při stravování děti dodržují pravidla pro stravování dětí v předškolním zařízení pod dozorem učitelek MŠ
6. Při nevolnosti dítěte nebo rozlití nápojů učitelka požádá uklízečku (pí. Linhartová, Baštecká, Janečková) o úklid znečištěného prostoru a dítěte
7. Jídelní lístek je vyvěšen na nástěnce příslušné třídy
8. Rodiče mohou kdykoli přijít na ochutnávku jídla, zápis provedou do inspekční knihy. Připomínky ke stravování přijímá vedoucí školní jídelny a ředitelka školy.
9. Rodičům je do kuchyně vstup zakázán.
10. Při mimořádném odchodu dítěte po obědě, je možné si svačinu vyzvednout při odchodu.

Stravování se řídí vyhláškou č. 107/2005 Sb. o školním stravování, ve znění pozdějších předpisů.

Nabývá platnosti: 1. 9.2023

ředitelka školy: Jana Dibelková
vedoucí školní jídelny: Jana Adamová

Jídelna

Seznam alergenů

Seznam alergenů publikovaný ve směrnici 2000/89
ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU

1. obiloviny obsahojící lepek / pšenice,žito,ječmen,oves,špalda,kamut a výrobky z nich
2. korýši / a výrobky z nich
3. vejce / a výrobky z nich
4. ryby / a výrobky z nich
5. podzemnice olejná / arašídy a výrobky z nich
6. sójové boby – sója / a výrobky z nich
7. mléko / a výrobky z něj
8. skořápkové plody / mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. celer / a výrobky z něj
10. hořčice / a výrobky z ní
11. sezamová semena / sezam a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany / v koncentracích vyšších 10mg/kg nebo 10mg/l, vyjádřeno SO 2
13. vlčí bob / lupina / a výrobky z něj
14. měkkýši / a výrobky z nich

Provozní řád jídelny